envelope-solid.png

Psychische of psychiatrische klachten kunnen, al dan niet in combinatie met een verstandelijke beperking, uw zelfstandig

dagelijkse leven zeer beïnvloeden en bemoeilijken. Daarbij kan het behouden van overzicht en een prettig contact met ondersteunende instanties welke voor u een belangrijke rol spelen soms als een uitdaging voelen. Zorggroep Zuyd wil deze uitdaging samen met u aangaan.

 

Zo werkt Zuyd

Zorggroep Zuyd kijkt daarbij naar voor u belangrijke wensen, talenten, groeimogelijkheden en toekomstperspectief. Daarbij gaan wij niet voorbij aan de persoonlijke, unieke en individuele veelzijdigheid van iedere afzonderlijke cliënt. Iedere persoon is uniek in zijn behoeften en zijn eigen tempo waarin kwaliteit van leven en regiebehoud de belangrijkste leefsferen zijn. Zorggroep Zuyd hecht waarde aan een menswaardig bestaan!

Meer informatie en voorbeelden van onze ondersteuningsmogelijkheden vindt u onder de buttons ‘ZUYD ambulant’, ‘ZUYD werkt’, ‘ZUYD woont’ en ‘ZUYD verbindt’.

In zorg bij Zuyd?

Uzelf bent, of iemand uit uw omgeving is op zoek naar individuele begeleiding in het dagelijks zelfstandig leven en is bij de zoektocht naar een (nieuwe) zorgverlener bij Zorggroep Zuyd uitgekomen. Dat is een belangrijke stap in een richting die voor u en uw ondersteuningsnetwerk zomaar de juiste zou kunnen zijn!

Of als u al eens eerder in zorg geweest bent bij een (zorg)organisatie, onderzoekt naar mogelijkheden van een ondersteuningsaanbod of u wilt bijvoorbeeld vanuit een beschermde woonomgeving de stap maken naar zelfstandig begeleid wonen, vinden wij het prettig van u te horen.

Ook als u voor de eerste keer zorg aanvraagt, zijn wij graag tot uw dienst bij het ondersteunen in dit aanvraagtraject. Graag informeren wij u over de mogelijkheden waarop u bij Zorggroep Zuyd gebruik kunt makenvan onze maatwerkgerichte ondersteuning.

Het persoonsgebonden budget (PGB)

Dit kan bijvoorbeeld door zelf met uw Persoonsgebonden Budget (PGB) zorg bij ons in te kopen. U kunt een PGB aanvragen bij het Zorgkantoor in uw regio, dan wel bij de afdeling Maatschappelijke Ondersteuning van uw eigen gemeente. Uw gemeente, maar ook uw bewindvoerder of overkoepelende betrokken zorgorganisatie kan er ook voor kiezen de ondersteuning van Zorggroep Zuyd tot onderdeel van uw zorgtraject te maken. In dat geval gaan wij graag met uw betrokken vertegenwoordiger in gesprek om de mogelijkheden te bespreken.

Zorggroep Zuyd nodigt u uit om via het contact- en aanmeldingsformulier voor nieuwe cliënten op deze site, geheel vrijblijvend contact op te nemen voor een kennismakingsafspraak bij u thuis of op een locatie die voor u het prettigst is. Natuurlijk mag iemand uit uw omgeving u daarbij helpen en bij dit gesprek aanwezig zijn. Bij het kennismakingsgesprek nodigen wij u uit om uw ondersteuningsbehoefte(n) aan te geven en informeren wij altijd naar uw persoonlijke situatie en hulpvraag. Graag vertellen wij daarbij zelf meer over onze organisatie en hoe wij samen met u en uw eventueel reeds betrokken hulpverleners willen samenwerken.

Heeft u een vraag of wilt u met ons in gesprek, kunt u 24 uur per dag uw vragen stellen per email: info@zorggroepzuyd.nl.
Uw email wordt altijd binnen 1-3 dagen beantwoord. 

over

Zorggroep

Zuyd

Zorggroep Zuyd is altijd geïnteresseerd in de ervaring en het enthousiasme van hulpverleners die ons hartelijke zorgteam willen versterken. Bent u ZZP’er, staat u stevig, deskundig en vooral ook cliëntgericht in uw schoenen en spreekt de visie van Zorggroep Zuyd u aan om uw werkveld te verbreden, nodigen wij u uit om middels het contactformulier van u te laten horen.

werken bij Zorggroep Zuyd